Maistuisko splizza?

23.59


On taas pitkän tauon jälkeen aika suositella ravintolaa! Ei ole vähään aikaan tullut käytyä juuri muualla kuin Hansan foodcourtissa, jossa sentään on jonkinlainen leikkipaikka, vaikka sekin on osoittautunut aika hyödyttömäksi. Eilen kävimme kuitenkin ensimmäistä kertaa juuri avatussa Splizzeriassa, jonka avaamista olen odottanut innolla.

Splizzeriassa tarjoillaan herkullisia splizzoja, splizzalaateja ja zalaatteja, joita varten on valmiiksi suunniteltu toisiaan täydentäviä makupareja. Täytevaihtoehdot voi valita salaattina tai pizzana, ja raflan mainoslause onkin "hyvästi annoskateus" tai jotain sinnepäin!

Ihastuin heti ensikäynnillä ikihyviksi. Hei siis näin yksinkertainen asia, pizza ja salaatti yhdessä, ja vieläpä edullisesti - mistä muualta tällaisen täydellisen combon saa? Juuri sopiva annos, joka täyttää muttei aiheuta ähkyä. Ja Felixillekin maistui.

Eikä kultatähtien jakaminen omalta osaltani rajoitu vain herkulliseen ruokaan. Ravintola oli oikeasti ravintolan näköinen, eikä mikään ketjupikaruokala. Palvelussa ei missään muotoa ollut mitään valittamista, vaan meitä tervehdittiin, neuvottiin ja autettiin heti ulko-ovelta asti. Ja mikä tärkeintä, tervetullut oli minun lisäksi myös lapseni. Felix omana vikkelänä itsenään sai osakseen hymyjä vihaisten katseiden sijaan.

Avajaistarjouksena on vielä huomenna hanalimsa veloituksetta! Pitäisiköhän mennä uudestaan...

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe