Aurakatu 6

21.55

 Piti kirjoittaa uudesta ravintolatuttavuudesta jo aikaisemmin, mutta se nyt sattuneesta syystä vähän siirtyi. Nyt saatte kevyen etnisen tuulahduksen kaiken joulun keskelle, olkaapa hyvät!

Kävimme viime perjantaina tsekkaamassa thairavintolan Aurakadulla. Tamarin-ravintoloita löytyy ennestään pääkaupunkiseudulta, mutta Turun ravintola on avattu vasta hetki sitten. Koen melkein velvollisuudekseni käydä testaamassa kaikki uudet ravintolat, ja odotan innolla että pääsen herkuttelemaan japanilaista ruokaa tarjoavaan Karu izakayaan ja Taco nitoon, jotka niinikään sijaitsevat Aurakadulla.


Tamarin oli kaikenkaikkiaan positiivinen uusi tuttavuus kiinalaisen ruuan ystävälle. Sisustus oli viihtyisä ja esteettinen, siis todellakin sellainen, että siellä istuskeli oikein mielellään. En tarkalleen edes muista mitä tilasin, olisiko ollut kanaa kookos-currykastikkeella, mutta hyvää se ainakin oli! Raskauden aikana minulle on alkanut maistua parsakaali, ja sitä tuli Harrin lautaselta ryöstettyä. Lista oli rakennettu siten, että jokaiselle varmasti löytyy mieleinen annos. Paitsi tietysti jos inhoaa thairuokaa...


Ilmeisesti muutaman muunkin uteliaisuus oli herännyt, sillä paikka oli ihan täynnä. Meille järjestettiin kuitenkin reippaasti pöytä ja syöttötuoli, ja palvelu oli muutenkin ystävällistä. En tiedä johtuiko sitten alkukankeudesta vai kielimuurista, mutta tilaamani cokis ei ikinä löytänyt pöytäämme asti, ja viereisen pöydän mies joutui hiukan kyselemään pääruokansa perään. Kannattaa siis ihmeessä käydä herkuttelemassa, mutta kärsivällisellä mielellä.



You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe