Sinistä vai punaista?

22.17

Blogi on pari päivää ollut vähän hiljainen, jotta olemme saaneet juhlia joulun purkkiin ihan rauhassa. Torstai-aamupäivällä lähdimme Harrin äidin luo, ja tulimme eilen kotiin lepäämään seuraavaa seikkailua varten. Olemme syöneet paljon jouluruokaa ja suklaata, polttaneet kynttilöitä, katsoneet elokuvia ja saaneet hurjan määrän lahjoja. Felix pääsi myös leikkimään serkkunsa kanssa, ja voi että se oli sitten kivaa!

Perjantaina lähdimme Saloon kiertelemään kauppoja. En ole ikinä ollut mikään innokas alehai, sillä yleensä alennusmyynneistä ei löydy minulle mitään mieleistä. Lastenvaatteiden kanssa on kuitenkin näköjään ihan toisin! Ja tässä kirjoittaa nyt äiti, joka ennen joulua totesi, ettei Felixille kannata ostaa leluja tai vaatteita, kun synttäritkin ovat tulossa. Niinpä niin...


1. Lindexin vaatteet ovat suosikkejani, erityisesti suloinen Littlephant-mallisto!
2. Kai kaikki ovat jo löytäneet Seppälän ihanat ja värikkäät vauvanvaatteet?
3. Kappahlista löytyi Felixille "isojen poikien housujen" lisäksi kesäbodyja. Kuvassa myös Felixin ensimmäiset Levikset, jotka mummi oli hankkinut joululahjaksi.

Vauva numero kaksi ei näissä hankinnoissa jäänyt (ainakaan paljoa) kakkoseksi! Meillähän oli rakenneultra 23. päivä, ja siitä kirjoittaminen on näissä joulun hulinoissa jäänyt. Tässä nyt kuitenkin shoppailukierroksen saldoa pikku-pähkinälle:


1. Lisää Seppälän vauvanvaatteita.
2. Lindex ja Kappahl.

Meille tulee siis tyttö! Felix saa pikkusiskon! Olen todella, todella kiitollinen, että saan olla kahden ihanan lapsen - pojan ja tytön - äiti. Pikkuinen tyttömme kasvaa ja voi valtavan hyvin, eikä ole millänsäkään mistään leikkauksista. Ultrassa kaikki oli juuri niin kuin pitääkin, ja se oli kyllä ehdottomasti tämän vuoden paras joululahja.Loppuun vielä pieni kurkistus Lennart Nilssonin valokuvista koottuun kirjaan Syntyy uusi ihminen. Kuva on otettu viikolta 20. Eikö ole uskomatonta, miten paljon vauva jo näyttää... vauvalta?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihanaa, että teille on tulossa toinen lapsi, ja vielä tyttö! On sitten molemmat.. :)
  Minulle selvisi jouluaattona, että avomieheni velipuoli saa lapsen, myöskin toukokuussa. :D Olen niin onnellinen heidän puolestaan! Ja tietysti myös teidän puolesta! Odotan innolla tulevia juttuja...
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnea myös sinne! :) Hirveän monelle tulee lapsi huhti-toukokuussa, mistähän tällainen ilmiö on saanut alkunsa? :D Olen kyllä niin iloinen ja etuoikeutettu, kun saan olla äiti sekä tytölle, että pojalle.

   Poista
 2. Vooooi, onnea tyttölupauksesta! Tytön(kin) kanssa on ihanaa! Felix ja...Fiona? Frida? Fiia? :D Nimen keksiminen ja arvuuttaminen on hauskaa puuhaa, kerro kun olette oikeasti päättäneet niin alan tosissani arvailla ;) Tosi kivoja vaatteita on haaviisi tarttunut, täytyy varmaan käydä itsekin lähipäivinä! Esim. tuo Seppälä ei ole koskaan edes tullut mieleen, joten hyvä ku sanoit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noi on käynyt mielessä, mutta luulen että tyttö saa nimen, joka ei ala F:llä. Hengitystä ei kannata kuitenkaan pidättää, sillä Felixin syntyessä meillä ei ollut vielä hajuakaan nimestä. ;) Kiva jos joku sai jotain vinkkiä, kannattaa tosiaan kurkata se Seppälä! Valikoima on aika pieni, mutta vaihtuu suht usein.

   Poista
  2. Seppälästä bongattu vaikka mitä kivaa, osittain samoja ku teillä! :D Kiitos vielä vinkistä. Päädyitte myös mun sivupalkkiin, tämä on tosi mainio blogi!

   Poista
  3. Hyvä juttu, jos oon yhtään oikein seurannut niin ovatkin just teidän juttu nuo Seppälän värikkäät vaatteet. :) Ja kiitos ihanasta palautteesta, sitä on (tietty) aina kiva kuulla. :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe