Valoja kaupungissa

23.23


Olen aina viettänyt nimipäivääni Merin päivänä, joka on tänään. Jo viime viikolla kyselin Harrilta puoliksi vitsinä ja puoliksi tosissaan, että mitenkäs tätä mahtavaa merkkipäivää oikein juhlitaan. Ja kyllä se Harrin mielestä oli juhlimisen arvoinen asia.

Lisäksi Felix sattui juuri tänään täyttämään 11 kuukautta, joka tietysti on vielä merkittävämpi juttu. Minulle se tarkoittaa sitä, että pieni poikani täyttää pian jo vuoden! Tuli tänään muuten varattua se yksivuotisneuvolakin.

Juhlavan päivän kruunasivat Kirjastosillan avajaiset. Meidän ei oikeastaan ollut edes tarkoitus mennä niitä katsomaan, mutta olimme sattumalta niin sopivaan aikaan liikkeellä, että seurasimme vain ihmisvirtaa, ja siellä me sitten olimme, seuranamme varmaan puolet turkulaisista. Valitettavasti Blogger pakkasi osan kuvista niin rakeisiksi, että jätän puolet näistä julkaisematta...

Koska meidän ei ollut tarkoitus jäädä jokirantaan seisoskelemaan, oli varustus aika kevyt. Varpaat jäässä ja vatsat kurnien lähdimme syömään keskustaan asti, sillä Aurakadun ravintolat olivat ihan täynnä. Tulipa sitten testattua Golden Grillin burgeritkin, ja täytyy sanoa, etteivät ne mitään ihmeellisiä olleet.

Pieni päivänsankari on vedellyt nätisti sikeitä jo hyvän aikaa, ja taidan itsekin kerätä voimia huomista päivää varten. Siitä onkin muuten tulossa aika kiva, nimittäin Felixin kummitäti Ilona on viikko sitten tullut takaisin parin kuukauden reissultaan Thaimaasta, ja hän on tulossa huomenna kyläilemään. Mikä olisikaan parempaa kuin vaihtaa rauhassa kuulumisia rakkaan ystävän kanssa?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. siellä oli hienoja tulivaloja. saitko niistä räpsittyä kuvia :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain siitä ensimmäisestä, ja olin tännekin laittamassa mutta se näytti Bloggerissa ihan tyhmältä. Ja sen viimeisen ilotulituksen kohdalla olin tunkenut kameran jo laukkuun että ehdin hyvissä ajoin pois ennen kun ne kaikki ihmiset lähtee liikkeelle. :D

   Poista
 2. Kannattaa ladata kuvat vaikka photobuckettiin ja linkata sieltä tänne, jos Blogger pilaa laadun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla. Mä niin inhoan näiden koneiden kanssa vääntämistä et oon jättänyt vaan suosiolla julkaisematta. :D Mut kiitti!

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe