Aamupalavinkki

0.53


Nämä kuvat on otettu jo keskiviikkona, mutta tämä kuolemaa tekevä MacBook ei ole päästänyt minua Googlen palveluihin käsiksi ollenkaan, joten en ole päässyt myöskään Bloggeriin. Ja koska tämän päivityksen tekeminen ei ole sujunut mitenkään helposti, on sen tekeminen saanut siirtyä kaikkien muiden kiireiden tieltä! Kaikki muut kiireet sisältävät muun muassa kalusteiden tuunausta, yhden rakkaan miehen yllätyssynttäreiden järjestelyä ja niitä ah niin ihania ennakkotehtäviä, mutta palataan niihin myöhemmin!

Huomenna alkaa taas arki, tietysti maanantailla. Jos päivä uhkaa näyttää turhan ankealta, kannattaa tankata energiaa ihanalla, terveellisellä aamiaisella. Kunnon runsas aamupala on mielestäni ehdottomasti päivän paras ateria, mikä on hassua, sillä valitettavan usein se jää välistä. Toisaalta välillä käy niin, että syönkin "aamupalaa" pitkin päivää lämpimän ruuan sijaan. Hups!

Joskus on kiva hemmotella itseään, ja antaa jonkun muun valmistaa oma aamupala, siis vaikka jonkun alan ammattilaisen. Vaikka jonkun Hansaan avatun ihanan Smo&Fro-nimisen kahvilan työntekijän... 

Smo&Frossa voi nauttia ihania smoothieita, hedelmämixejä, salaatteja ja täytettyjä voileipiä, joihin on käytetty ihanaa sekaleipää perus sämpylöiden ja ruisleipien sijaan. Ja tietysti kahvia ja teetä, jotka tekevät jokaisesta aamiaisesta vähän paremman. 

Ihanaa alkavaa viikkoa!You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Maukas vinkki! Ihanasti on S&F ajatellut myös esteetikkoja, niin kaunis on leivän käärepaperikin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niille on tulossa myös lisää asiakaspaikkoja! En pistä yhtään pahakseni että keskustaan tulee tällaisia "pikaruokapaikkoja" joissa käynnin jälkeen ei ole kamala vaan freesi olo. :)

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe