Kaksi kolmesta

23.01


Käsi ylös jos sinullakin on tapana keksiä kaikkea muuta hommaa, kun pitäisi oikeasti tehdä jotain. kun pitäisi oikeasti tehdä jotain. Veikkaan ettei kukaan oikeasti nostanut kättä, mutta tiedätte aivan varmasti mistä puhun.


Tänään palautin taideakatemian ennakkotehtävät, joita tein intensiivisesti pari päivää - niin intensiivisesti kuin siivoamiselta, motivaatioherkkujen valmistamiselta ja facebookaamiselta kerkesin. No joo, tein kyllä oikeastikin hommia, kun kerran sain Felixin hoitoon apua.


Olen tyytyväinen tehtäviin, ja siihen, että sain ne palautettua, mutta olo ei silti ole kovin ylpeä. Pieni poikani on kaipaillut kovasti leikkikaveria, mutta äiti ei ehdi kuin pikaisesti kutittelemaan ja painimaan. Eikä edes jaksa, kun on aika iso massukin tiellä.


Onneksi pian helpottaa. Ennakkotehtävien kanssa ollaan voiton puolella, kahdet tehty, yhdet jäljellä. Mahakin muuttuu kohta pikkusiskoksi, ja sitten äiti jaksaa istua ja konttailla lattialla.


Rakas pieni Felix, huomenna mennään puistoon leikkimään. Kokeillaan miltä tuntuu kaivaa uudella lapiolla ja laskea liukumäestä. Huomenna tietokone pysyy kiinni.

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe