Keskiviikko tasatunnein

0.01

10.00
Meidän päivämme lähti käyntiin vasta kymmeneltä, sillä vaihteeksi nukuimme oikein hyvin ja pitkään. Esimerkiksi tältä näyttää minun aamupalani, kun sellaiseen jaksan edes vähän panostaa. Felix taas syö aamupalaksi aina puuroa, johon laitetaan joukkoon itsetehtyä tai kaupan luomuhilloa, tai survotaan vaikka banaania.

11.00
Äiti tiskasi ja Felix sotki. Meillä on keittiössä yksi laatikko täynnä muoviastioita, joiden levittäminen keittiön lattialle on Felixin suosikkipuuhaa. Toisinaan myös keräämme purkkeja yhdessä takaisin laatikkoon.

12.00
Kävimme isin, Tonin ja kummitäti-Ilonan kanssa lounaalla Brahessa - tietysti terassilla kun oli niin hieno ilma.

13.00
Sovittelimme kummitädin kanssa kenkiä Skopunktenissa jonka jälkeen käytiin ostamassa vähän jälkiruokaa.

14.00
Ihan väsynyt pieni mies pääsi päiväunille, ja äiti selaili blogeja ja katsoi telkkaria.

15.00
Kaupunkireissun aiheuttamista kiristelyistä palautuminen kestää joka päivä vähän pitempään. Kuvassa esiintyvät sukat olen muuten hankkinut kuudennella luokalla, mistälie ovat nyt löytyneet!

16.00
Felix nukkui taas oikein pitkät unet, joten minulla oli hyvin aikaa siivoilla aamupäivän sotkut pois uusien leikkien tieltä.

17.00
Päivälliseksi meillä syötiin tänään jauhelihakastiketta ja makaronia. Laitoin kastikkeeseen ihan oikeaa kermaa, sillä Felixin maitoallergia näyttää jo kokonaan hävinneen! Meillä onkin maanantaina lääkäriaika asian puitteissa, ja ehkä meillä voidaan pian jo siirtyä kauramaidosta siihen oikeaan tavaraan.

18.00
Auringonpaiste ei antanut meille vaihtoehtoja, joten kävimme jokirannassa kävelyllä ja jäätelöllä.

19.00
Tähän päivään mahtui jopa vähän taaperokavereiden kanssa leikkimistä. On se vaan niin suloista kun kaksi alle metrinmittaista osoittaa toisilleen hellyyttä ja välittämistä!

20.00
Meillä aloitetaan iltatoimet kahdeksan maissa...


21.00
...ja lastenhuone hiljenee yhdeksältä. Toivon mukaan.

22.00
Vielä ennen Hulinan syntymää saamme iltaisin nauttia vanhempien omasta tai yhteisestä ajasta. Blogipäivitysten näpyttely ajoittuu yleensä tähän kohtaan, mutta on myös aika mukavaa istua oman miehen syliin katsomaan Hyviä ja huonoja uutisia.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi kaunista teillä uudessa kodissa! Ja aika kivaa kellotettua arkea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Vähän keskeneräistä ja sekavaa vielä, mutta valoisaa ja tilavaa.

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe