Babyshowerit

0.06

 ...mutta ei minun! Juhlimme eilen ihanan ystävän poikamaisia babyshowereita vain pari viikkoa ennen laskettua aikaa. Näissä juhlissa olikin sitten kaksi valtavaa masua, jotka saatiin sopivasti ennen vauvojen syntymää ikuistettua.

Juhlissa oli aika tyypillistä ohjelmaa, eli pilttien maistelua, lahjojen availua ja vauvakuvien arvailua. Oma suosikkini oli äitiyskorun kokoaminen yhdessä, jonka voi sitten ottaa mukaan sairaalaan. Näin kaikki ystävät ovat synnytyksessä henkisenä tukena. Parasta oli kuitenkin ilahduttaa ystävää, joka kaipasi piristystä ja rentoutumista.

Jaksaisikohan sitä vielä omatkin juhlat järjestää? Voisin pistää kaverit vaikka maalaamaan pinnasänkyä ja silittämään vauvan lakanoita!


Oma osuuteni tarjoiluista oli cupcakejen valmistus, joiden ohje löytyy täältä. Lisäsin vielä taloussuklaata mukaan. Viimeksi tein tosiaan jonkun Dr. Oetkerin valmiskuorrutteen, joka oli omasta mielestäni aika makeaa. Tällä kertaa tein kuorrutuksen itse, ja siitä tuli mielestäni tosi hyvää - ja tosi makeaa. Tässä ohje:

100 grammaa sulatettua voita
1 paketti tomusokeria
5 ruokalusikallista kaakaojauhetta
200 grammaa Valion vaniljarahkaa

Voi, sokeri ja kaakaojauhe vaahdotetaan, sekoitetaan rahka joukkoon ja pursotetaan. Ja tietysti nomparelleja päälle.       


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe