Lastenhuonehaaveita

23.13

Tuotetietojen kuvaaminen on paljon näppärämpää kuin niiden kirjoittaminen!

Meillä on tänään vietetty pitkää ja uuvuttavaa muuttopäivää. Valitettavasti emme edelleenkään ole löytäneet uutta kotia, mutta poikien toimisto muutti tänään Linnankadun päästä aivan keskustaan. Hommaa varten vuokrattiin pakettiauto, joten kävimme sitten samantien tekemässä muutaman isomman hankinnan Ikeasta.

Olen lievästi sanottuna turhautunut tähän asunnon etsimiseen, jota olen nyt vuoden verran ehtinyt harrastamaan. Kolmioista on todella huono tarjonta. Kun koko ajan eletään siinä toivossa, että pian päästäisiin muuttamaan, ei ole kauheasti napannut laittaa tätä kämppää sen ihmeellisempään kuntoon. Nyt olen kuitenkin innostunut sisustamaan lastenhuonetta, ja taaperon kanssa olen alkanut pohtimaan vähän toisenlaisia säilytysratkaisuja.

Sisustusinnostukseni lopputulos jää nähtäväksi, mutta tässä on muutama omaa silmääni miellyttäviä inspiraatiokuvia. Ja kuka tietää, ehkä saan pienen projektin sen toimiston sisustamisestakin. Nyt on kuitenkin jatkettava hommia, sillä Ikean kalusteet eivät kokoa itse itseään!


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe