Ihana arki

23.24

Onpa ollut joulun, uudenvuoden ja synttärihulinoiden jälkeen kiva nostaa jalat ylös ja nauttia arjesta! On ollut aikaa laittaa oikeasti ruokaa, pestä pyykkiä ja käydä kaupungilla kuljeskelemassa. Leluja ei meillä turhaan ole jaksettu kerätä, joten tältä näyttää ihan vaan arki:


Vaatteet meillä sentään on joka päivä puettu päälle, mutta nämä kuvat on napattu heti kylvyn jälkeen. Tietysti jos Felix olisi saanut päättää, hän olisi ihan hyvin viihtynyt pelkässä vaipassakin. Emme ole vähään aikaan käyneet oikein kunnon kylvyssä, vaikka ilmeisesti pitäisi, kun kerran herra viihtyi niin hyvin.

Tänään lahjoitin Felixin pieneksi jääneitä vaatteita ystävälleni, jolle on tulossa poika, viikkoa ennen meidän pirpanaa. Samalla sain vähän lisää tilaa tähän meidän pikkuiseen asuntoomme - ihan vaan jotta voin täyttää sen tilan vaaleanpunaisilla ja pitsisillä pikkuvaatteilla. 

Pienen pieniä ihanuuksia keräiltiin tänään Skanssin alesta, muun muassa Pop:ista ja Espritiä Jesper&Juniorista. Ja kun arkimutsi ei jaksa kokata, hän nielee ylpeytensä ja lampsii Heselle. Arkimutsin lookiin kuuluu mukavat äitiysfarkut, löysä neule ja ponnari.

Tällaista arkea kuuluu meille. Huomenna onkin vaihteeksi jotain ohjelmaa, Felixin yksivuotisneuvola. Mitenkäs siellä on palauduttu juhlakaudesta?


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe