Yhtä yksivuotisjuhlaa!

23.18

Tänään juhlittiin Felixin ensimmäisiä synttäreitä kaveriporukalla. Aika homma noissa juhlien järjestämisessä on, enkä edes muista montako tuntia teimme porukassa hommia tarjoilun eteen. Herkut kuitenkin saatiin hyvissä ajoin esille, ja kaikki näytti maistuvan.

Pilttipurkkien suhteen minulla oli ihan kuningasidea. Aioin valmistaa juustokakun suoraan niihin, mutta kun olin tätä ideaa toteuttamassa tajusin sen olevan a) hyvin hankalaa ja b) ei niin hienon näköistä kuin olin omassa päässäni kuvitellut. Niinpä juustokakku tarjoiltiin ihan juustokakkuna, ja pilttipurkkeihin ladottiin murskattuja digestivekeksejä, mustikoita, kermavaahtoa ja punaviinimarjoja - yksinkertaista ja ihanan raikasta! Kun vielä olisi ehtinyt jotkut nätit nauhat laittaa purkkeihin... Juustokakun ohjeen lainasin Valion sivulta, tosin pohjaksi laitoin Dominoita.

Tuli tehtyä aika monta ruokaa, mitä ei ole ennen tullut tehtyä. Kaikki uudet ohjeethan kannattaa testata juuri tällaisissa olosuhteissa, eikös? Käytin esimerkiksi sokerimassaa ensimmäistä kertaa, ja kaiken lisäksi tein sen vielä alusta asti itse. Lopputulos oli laittoman ruma, (johtuen osittain myös Hyla-kerman koostumuksesta,) mutta ainakin se oli tehty itse ja rakkaudella!

Tärkeintä minulle oli kuitenkin se, että Felixillä oli kiva päivä. Lyhyistä päiväunista huolimatta hauskaa näytti riittävän, ja jokaisen vieraan kanssa hän seurusteli erikseen, kuten kunnon seuramies. Juhlat olivat onnistuneet, ja vaikka Felix ei näistä juhlista myöhemmin mitään muistaisikaan, niin silti pidän tällaisia juttuja tärkeinä.

Aika väsynyttä ja onnellista porukkaa löytyy tästä osoitteesta, ja huomenna on vielä edessä sama rumba sukulaisten kanssa. Voitte olla varmoja, että sen jälkeen meillä otetaan rennosti!


Ps. Meillä on Felixille oma vieraskirja, johon keräämme terveisiä kaikista kekkereistä. Sitten myöhemmin on kiva katsella ketkä kaikki ovat olleet paikalla!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kivoja tarjoiluideoita lapsosille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku oli Felixin suosikki, pilttipurkit mun. :) Vielä kun olisi ehtinyt laittaa niihin jotkut kivat nauhat!

   Poista
 2. Pilttipurkit on huikea idea, saatan vähän lainata meidänkin tuleviin bileisiin! Ja kakku on kyllä ihan tosi hieno - etenkin kun kerroit olevasi sokerimassa-keltanokka! En tiedä kykenenkö itse moisiin uhkarohkeisiin suorituksiin, katsotaan ;) Pitäisi varmaan alkaa treenata jo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenaaminen on hyvä idea, mutta mulla nää hommat hoituu aina vähän viime hetkellä. ;)

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe