Raskausdementiaa

22.23


Oletteko ikinä kuulleet sellaista termiä kuin raskausdementia? En osaa sanoa onko se ihan urbaania legendaa, mutta jostain syystä välillä koen päivän aikana lyhyitä blackouteja, joiden aikaisia tapahtumia en yksinkertaisesti muista. Toinen selitys voi tietysti olla huonosti nukuttujen öiden jälkeinen väsymys.

Voin kertoa, että nämä "blackoutit" ovat aika hämmentäviä. Esimerkiksi tänään nappasin muutaman kuvan jokirannassa kotimatkan aikana. Kuvaamisen jälkeen laitoin kameran rattaisiin, ja kotona sitä ei löytynyt mistään. Se oli jotenkin aivan käsittämättömästi hävinnyt, enkä varmasti ollut koskenutkaan koko kameraan kotiintulon jälkeen.

Itku kurkussa juoksin takaisin pakkaseen, ja samalla olin aivan varma, etten näkisi koko laitetta enää ikinä. En mitenkään voinut käsittää, miten tällainen tippuminen oli ylipäänsä onnistunut, ja miten se olisi muka jäänyt meiltä huomaamatta. Päättömän säntäilyni aikana Harri oli löytänyt kameran työpöydältäni, jonne en edelleenkään muista sitä roudanneeni.

Hysteerinen itku ei loppunut vielä kameran löytymiseenkään, vaan sen jälkeen harmitti ja ärsytti oma tyhmyys. Harri ja Felix koittivat molemmat lohduttaa parhaansa mukaan, ja onnistuivatkin siinä aika hyvin. Harrin mukaan tästä opittiin kolme asiaa:

1. Kamera on tosi, tosi tärkeä.
2. Meidän pitäisi olla kiitollisia kaikesta mitä meillä on, koska yksi kamera on siihen nähden pieni juttu.
3. Jatkossa ollaan tarkempia arvokkaiden esineiden säilytyksessä.

Tässä olisi nyt muutama arvokas kuva, joita en sittenkään menettänyt kameran mukana:
You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hei, kiva blogi sulla :) tuollaiset muistikatkokset on pelottavia. Itsellä oli vähän aikaa sitten sellaisia muutamana päivänä, vaikka en olekaan perheellinen enkä raskaana. Mutta huonosti olin nukkunut jo vähän aikaa eli kyllä sekin vaikuttaa...Oli se hieman pelottavaa, kun ei muistanut tekikö juuri tuon eikä muistanut edes oliko siirtänyt tai koskenut johonkin esineeseen...Ja muutoinkin se hieman utuinen outo olo on ikävä. Toivottavasti sulla jo helpottaa, mulla helpotti kun sai taas unta vähä paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Joo eiköhän se tästä kun vaan muistaa ja ehtii nukkua, unen puutteesta se varmaan johtuu!

      Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe