Synttärit 1, osa 2

0.18

No nyt on sukulaissynttäritkin juhlittu, ja lupaan, että tämä on viimeinen syntymäpäiväaiheinen päivitys vähään aikaan! Pahoittelen myös rakeisia, huonosti valottuneita kuvia. Täytyy varmaan toivoa syntymäpäivälahjaksi uutta salamaa tai ojektiiviä.

Nyt on viikonloppuna herkuteltu niin kovasti, että ensi viikolla ei tule varmaan ollenkaan nälkä! Omaa silmää miellytti enemmän tämän päivän kakku kuin eilisen, ja muutenkin se oli kokonaan itse tehty. Marjaherkkujakin tuli tehtyä, kun niistä tuli niin hyviä!


Felix hoiti homman kakun kanssa oikein asiallisesti. Ensimmäisenä pieni sormi nappasi kakun kyljestä kermavaahtoa, ja sitten se meni pieneen suuhun. Ilmeisesti maistui. Kynttilääkään ei tarvinnut puhaltaa, kun sydänlanka oli niin lyhyt, että se ehti palaa loppuun!

Masu täynnä mangososetta ja kakkua oli hyvä alkaa availla paketteja. Tai no, ensimmäiset lahjat aukesivat reippaasti, ja muita ei sitten olisi enää malttanutkaan aukoa. Jokaisen paketin sisällä oli nimittäin toinen toistaan hauskempi lelu. Aika sopivasti meni, sillä eilen tuli kavereilta lähinnä vaatteita. Nyt ei tarvita taas vähään aikaan yhtään mitään.

Felix kävi vilkuttamassa jokaiselle vieraalle lähtiessä, ja yhtäkkiä Felix sanoi "hei hei!" Hassua, että välillä tulee yksittäisiä sanoja, ja sitten taas ei mitään. No kyllä se puhe siitä pian lähtee, ja samoin lähtee tuo nappula kävelemään. Huh huh, ja jee!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tutun näköinen kirahvi tuossa yhdessä kuvassa. :) Tapasin kaksi samanlaista jouluna, ne tykkäsivät hyppimisestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tämä kyseinen kirahvi taas viihtyy suussa. ;)

   Poista
 2. Hihi, mainio kakkurohmu! Ja kaunis kakku tämä vol kakkonenki. Voi miten ootan, että meilläkin tulisi joku yllärisana...mitä enemmän koitan toistaa sanoja, sitä visummin pysyy pikkuhuulet tiukasti supussa, hupsuja nuo pikkuihmiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten niitä alkaa yhtäkkiä vaan tippumaan. Meillä ainakin on sen verran laaja "tavuvarasto" että ei mene varmaan kauaa kun se muuttuu sanavarastoksi. :)

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe