Kotiäidin kotiloma

10.46

Vietin eilen luullakseni vapaailtaa. Lasketaanko se vapaaillaksi, jos mies on kavereiden kanssa, ja saan olla "yksin" kotona kun Felix nukkuu? No, minusta se ainakin tuntui rentouttavalta. Nyt paljastuu, mitä onnistuneeseen koti-iltaan tarvitaan:


Mikä voittaa herkullisen, freshin salaatin? Tähän tuli salaatinlehtiä, tomaattia, mozzarellaa, päärynää, juustokuutioita ja cashewpähkinöitä. Mausteena kuivattu basilika toimii, mutta tuore on tietysti aina tuore. Tiesin muuten olevani raskaana jo ennen testejä, kun söin onnellisena reilun kasan basilikan lehtiä.


Kynttilät. Niitä olen poltellut nyt niin ahkerasti, että Harri on alkanut valittaa kuumuudesta!
Vaihteluksi yksinäisyyteen voi kutsua ystävän kylään, joka voi sitten tuhota viinipullollisen kun itse katselee vierestä. Siihen päälle jaettuja murheita ja hömppää sopivassa suhteessa. Toimii!Pyykkien viikkaus ei ehkä ole mitään unelmahommaa, mutta jos kotityöt jättää tekemättä, ne kyllä muistuttavat itsestään!Huonoa tosi-tv:tä! Voin puolustuksekseni sanoa, että tämä pyöri vain taustalla seurana, ja myöhemmin katsoin sitten Helsingin herran dvd:ltä loppuun.Joskus ehdin jopa lukemaan, tai ainakin selaamaan näitä kaikkia lehtiä. En ymmärrä miksei aikaa lehtien lukemiseen muka ole, mutta joka kerta kun uusi numero Elleä, Trendiä, Divaania tai Mondoa tipahtaa postiluukusta mietin, etten ole vielä ehtinyt avata edellistäkään lehteä! Mutta kun oli hyvä tarjous ja kiva tilaajalahja...


Kun odotin Felixiä innostuin virkkaamaan koreja matonkuteista. Vaikka niitä on valmistunut hirmuinen määrä, ja ne on lahjoitettu uusiin koteihin, ovat nurkat edelleen täynnä ihania trikookudekeriä. Felixiä asia ei haittaa, sillä hänen mielestään ne ovat hyviä leluja, ja niitä on erityisen kiva purkaa. Minä taas olen pikkuhiljaa saanut innostukseni takaisin, ja alkanut tehtailla mattoja.

Ps. Kuka muu on innoissaan lumesta? Kerrankin olen sitä mieltä, että tätä saisi tulla lisääkin, sillä tavalla sopivasti. Kunnon talvi ja kunnon kesä. Mutta kohtuulliset pakkaset, pliis!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Mulla on ihan sama juttu noiden lehtien kanssa.. Ikinä en ehdi lukea, mutta oli hyvä tarjous ja myyjä oli kiva ja ja... Olen yrittänyt opetella sanomaan ei ja aina välillä onnistunkin! :D

  Ja lumesta olen onnellinen! Sopivasti lunta ja pakkasta, niin mieli pysyy virkeänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en tilaa lehtimyyjiltä, vaan netistä tai jos ostetun lehden välissä on sellainen mainos. ;) Lehtimyyjät kiusaa mua vaan Me Naisilla ja Cosmolla, ja niitä en tilaa sitten millään!

   No niinpä! Ja tää ihana valon määrä, ah!

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe