Haalarihaaveita

12.33

Viime yönä en saanut unta, joten käytin ajan hyödyksi ja katselin netistä talvihaalaria Felixille. Tässä vertailussa merkittävimpiä tekijöitä ovat laatu, kestävyys ja ulkonäkö, eikä niinkään hinta. Haalaria olisi tarkoitus käyttää koko talvi, joten sen täytyy miellyttää äidin silmää. 

Laatuvaatimuksina olisi luonnollisesti vedenpitävyys ja lämpimyys. Suurin osa talvesta menee ryömien, joten likaa hylkivä materiaali ei olisi ollenkaan huono juttu. Värejä ja kuoseja mietin vähän sen mukaan, missä lika ei näkyisi niin paljon. Haalarissa täytyy olla huppu, heijastimet, lenksut lahkeissa ja hyvät resorit hihoissa. Kaksi vetoketjua sivuilla helpottaisivat pukemista meidän kiemurtelijan kanssa, mutta niistä olen valmis tinkimään, jos jostain on pakko.

Löysin aika kivoja haalareita, ja ehdoton suosikkini on Molo Kidsin denimhaalari - ulkonäöllisesti. En välttämättä haluaisi tilata haalaria netistä, sillä haluan päästä hypistelemään ja testailemaan niitä itse. Ehkä teen joku päivä ekskursion Ozbabyyn, sillä siellä vaikutti olevan hyvä valikoima. 

Onko jollain kokemuksia edellä mainittujen merkkien haalareista? Yksiväristä, raitaa vai kuviota?

Kuvat:
www.ozbaby.fi
www.polarnopyret.fi
www.fi.babyshop.com
www.lekmer.fi

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Hiukan tosin huolettaa toi denim, että onko siinä hetken päästä mustat polvet. Toki se riippuu varmaan vähän tulevan talven lumitilanteestakin. :) Ja kiitos ihanasta palautteesta, piristi mun päivää just sopivasti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe