Vauvalle passi

22.02

Tänään päivän ohjelmaan kuului passikuvien ottaminen sekä minulle, että Felixille, ja passien hakeminen koko porukalle. Ei muuten tule matkustaminen halvaksi. Passikuvat ja passi maksavat vauvalle tasan yhtä paljon kuin aikuiselle, ja lapsellakin on nykyään oltava oma passi, tai vähintään henkilökortti, riippuen matkakohteesta. Meidän passien yhteishinnaksi tuli parisataa euroa.

Oletin päivän vaikeimman kohdan olevan kuvan saaminen Felixistä, mutta ehdimme juuri ja juuri istahtaa tuolille, kun hyvä kuva oli jo otettu. Lasten passikuvissa ei sentään ole niin tiukat kriteerit kuin aikuisilla, mutta vauvojen kasvot muuttuvatkin niin nopeaa tahtia.

No, vaikeuksia tulikin sitten vasta poliisilaitoksella. Felixiä ei yhtään huvittanut jonottaa, eikä varsinkaan istua täyttämässä mitään turhia lappuja. Siinä sitten yritin täyttää hakemusta Harrin kurkotellessa maksupäätteelle ja Felixin tempoillessa ja kiljuessa sylissä. Mahtoikohan tämä olla joku vinkki siitä, miten meidän matkustelumme tulevat sujumaan?

Mutta passit on nyt tilattu, ja seuraavaksi aletaan suunnitella sitä reissua!


Meidän Felixin ensimmäinen virallinen passikuva!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe