Marimekon kanta-asiakasilta

22.51

Tätä oli odotettu! Ihana Kira oli ilmoittanut minut avecikseen Marimekon kanta-asiakasiltaan. Ei ehkä ollut fiksuin veto ottaa Felixiä mukaan, sillä kulkeminen täydessä liiketilassa vaunujen kanssa oli käytännössä mahdotonta, eikä poika muutenkaan kauheasti viihtynyt. Onneksi paikalla oli sosiaalisia mummeleita, ja Felix oli omassa elementissään flirttailemassa heille. Tehty mikä tehty.

Voi kuinka mielelläni vetäisin nämä tennarit jalkaan! Olen muutenkin aivan rakastunut tähän kuosiin. Aivan ensimmäisenä rakastuin siihen, kun näin Marimekon näyteikkunassa ihanan sadetakin näillä samaisilla pisaroilla.

Ei mitään ihan älytöntä saalista mukaan tarttunut, mutta olen tosi tyytyväinen. Kuvassa oleva patakinnas meillä jo entuudestaan oli, joten ostin sen kaveriksi patalapun. Lisäksi löysin samaa sarjaa olevan tabletin Felixille. Materiaali on ehkä hiukan vahakangasmaista muovia, joten se on helppo aina pyyhkäistä puhtaaksi. Pidän tästäkin kuosista todella paljon, ja erityisesti näistä väreistä. Kaiken lisäksi meillä on keittiössä samaa sävyä oleva vihreä pinnatuoli, ja toinen tummansininen. 

Ylempänä kuva myös äidin uudesta kukkarosta.

You Might Also Like

2 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe