Matkakuumeilua

23.53

Matkailu avartaa. Vietettyäni Harrin kanssa seitsemän viikkoa Espanjassa huomasin, ettei tyypin naama alkanut (hirveästi) ärsyttää tiiviistä yhdessäolosta huolimatta. Opimme tuntemaan toistemme hyvät ja huonot puolet, ja tajusimme olevamme aika toimiva tiimi. Seuraavana kesänä vietettiinkin meidän häitä.

Reissustamme on kulunut jo kaksi vuotta, emmekä sen jälkeen ole käyneet ulkomailla. Matkakuume on vaivannut minua pitkään. Onneksi helpotus on aivan kulman takana, sillä viikon päästä lähdemme viimein viettämään häämatkaamme Kreikkaan. Nyt sitten kuumeilen ja jännitän, miten matka yhdeksänkuisen pikkumiehen kanssa sujuu. Pitäkää peukkuja!

Olen pari päivää fiilistelyt näitä Espanjan otoksia, tässä parhaat palat:


Peace and love!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Missä te tarkalleen olitte tuolloin pari vuotta sitten? Se on kumma juttu tuo matkailu, siihen jää kirjaimellisesti koukkuun! Olen monesti miettinyt, jos asuisi ulkomailla, jossakin tarpeeksi erillaisessa kulttuurissa, tulisiko matkakuumeesta tuolloin loppu :D?
  http://www.youcanmakeitnow.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torreviejassa, Alicanten lähellä. :) Mä en kyllä usko. :D Luulen et siinä tulee vaan uteliaammaksi, ja haluaa nähdä minkälaista muualla on.

   Poista
 2. Harri on näis kuvis ihan ku Johnny Depp ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johnny... <3
   Olet todella onnekas nainen kun sulla on tuollainen perhe! Sun blogia on ihana lukea! Musta on hienoa, että on nuoria naisia, jotka ihan harkitusti ja rakkaudesta perustaa perheen! Ihanaa eloa teille ja onnellisia matkoja!

   Poista
  2. Oon kyllä ihan etuoikeutettu - kun vielä muistaisi sen joka päivä! :) Kiitos paljon!

   Poista

Kiitos kommentista!

Subscribe