Kirpeä pirteä syyssää

22.34

Kurjakin päivä voi muuttua kivaksi illaksi niin pienellä vaivalla. Tänään kaikki tuntui olevan vähän kurjasti, erityisesti todella huonosti nukutun yön jälkeen. Aamupäivällä menin päiväunille samaan aikaan Felixin kanssa, ja heräsin varmaan entistä väsyneempänä. Päivä ei tuntunut millään lähtevän käyntiin, ja harmaa ilma sai minut linnoittautumaan sisälle. 

Tunti tunnilta neljän seinän sisällä oleminen alkoi turhauttaa yhä enemmän, ja lopulta oli ihan pakko kuitenkin lähteä pihalle tuulettumaan. Kylmähän siellä oli, mutta kirpeä ilma virkisti mieltä ja kehoa juuri sopivasti. Jos jotain yli kaiken inhoan, niin kylmää. Se on suurin syy minulle olla harrastamatta reipasta ulkoilua, ei niinkään laiskuus. Tästä lähtien yritän kuitenkin tehdä edes pienen lenkin joka päivä, jopa kovilla pakkasilla.


Kävelylenkin välissä poikkesimme picniciin lämmittelemään ja herkuttelemaan. Olipahan taas hommaa yrittää samalla syödä ja estää Felixiä putoamasta omalta penkiltään. Ovatko muidenkin lapset tällaisia venkoilijoita? Felix on oikea ammattilainen! 

Kävin myös pitkästä aikaa ostamassa kirjan, ja aion nyt syventyä siihen. Jää nähtäväksi minkälaista tuhoa saavat aikaan äiti, sisustuskirja ja pari -lehteä... Nyt kaikki koneet kiinni, teekuppi kouraan ja viltin alle lukemaan. On syksy - hurraa!


You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Felix on niin kuvauksellinen :) iskee ihan vauva kuume. Pientä kyllä on jo jonkin aikaa ollut liikkeellä. Felix tuntuu niin pikkaiselta, kun oma poikani täyttää pian jo kuusi. Siksi on niin ihanaa lukea muista taaperoista kun tulee ihan muistot mieleen kaikista kommelluksista. Vielä hetken aikaa olemme valmiit odottamaan toista, kun vielä opiskelut kesken. Onko teillä ajatusta hankkia toista? Olen pahoillani jos sen jo olet kirjoittanut, mutta löysin vasta blogisi, joten en kaikkea vielä tiedä :) mitä teet työkseni tai siis teit ennen äitiyslomaa? Toivoisin myös kuulevani uudesta kirjastasi

  Terv. Tuleva sisustussuunnittelija

  VastaaPoista
 2. Niinpä, hassua kun se alkaa heti poseerata kun otan kameran esiin. :) Harrin mielestä kuusi vuotta olisi sopiva ikäero, ja itse en taas suostu odottamaan niin pitkään. Tulossa siis on, mutta missä vaiheessa, jää nähtäväksi. :)

  Valmistuin kesäkuussa media-assistentiksi, ja nyt olen lievästi stressaantunut, kun en oikein tiedä mitä opiskelisin seuraavaksi. Järjestän tapahtumia je teen grafiikkaa toiminimellä, ja silloin tällöin promohommia.

  Täytyy tehdä tuosta kirjasta sitten oma päivityksensä, kun olen ehtinyt siihen paremmin tutustumaan - vaikutti ainakin just mun tyyliseltä! :)

  Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe