Gaalaa ja voittajia

8.44


Voitteko uskoa miten kivalta tuntui viikonloppuna pitkästä aikaa ja kerrankin vetää juhlamekko päälle ja punaa huuliin? Eilen juuri muutaman Varpulaisen kanssa vitsailtiin, että voitaisiin laittaa pystyyn tyyliblogi, jossa esiteltäisiin lemppariverkkarit, tutoriaali mutsinutturaan ja niin edelleen. Vauvan kanssa elämä on aika suloista vaikka paidassa olisikin maitotahroja, mutta kyllä se vaihtelu on toisaalta se juttu. Vauvan kanssa juhlimaan siis!

Mahtava blogiyhteisömme Varpublogit täytti hiljattain jo yhden vuoden ja juhlistimme synttäreitä lauantaina Varpugaalan merkeissä Pimiö Loungen tiloissa keskustassa. Melkein kaikki olivat vetäneet ykköset päälle ja lähteneet juhlimaan, meitä oli paikalla 17 ja yksi vauva meni siinä meiningeissä hyvin ja käyttäytyikin vielä oikein hienosti. Poistuimme juhlista silti ensimmäisinä, kun ilta jatkui muilla vielä Saaristobaariin.

Me pidettäisiin näitä bileitä varmaan harva se viikko, jolleivät järjestelyt veisi niin paljon aikaa, sillä hauskaa meillä riittää aina. Tällä kertaa nautittiin Deligo Cateringin, Rostenin ja Laitilan sponssaamista tarjoiluista, toistemme seurasta ja siitä, että meillä oli paikalla kuvaaja, Ronja Siitonen, eikä kenenkään tarvinnut kerrankin stressata kuvien ottamisesta. Illan aikana kaikki palkittiin myös leikkimielisin diplomein, minut esimerkiksi palkittiin Vuoden vauvakupla-tittelillä, Arteflosin sitomalla, upealla kukkakimpulla ja PUF:in lahjakortilla, joka jo kovasti polttelee taskussa.

Itsehän en tietenkään ollut viikonlopun ainoa voittaja. Eilen nimittäin päättyi upea "turkulainen äitiyspakkaus"-arvonta ja tällä kertaa voittoon itsensä taisteli blogiin nimimerkillä Susaruu kommentti: "No tietty turkulaisessa äitiyspakkauksessa pitäis olla turkulaisen sormiruokamuija Marjutin kirjoittama kirja Simppeliä sormiruokailua!" Paljon onnea!

Vitsi miten mahtava määrä osallistujia ja loistavia ideoita tähän arvontaan tuli! Tekisi mieli koota toinen pakkaus arvottavaksi teidän ehdotustenne perusteella. Tämä oli kyllä niin hauska homma, että kuka tietää koska ja mitä seuraavaksi keksitään. Kiitos kaikille osallistuneille!


You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Mitäää?! Apua, voitinko oikeasti? 😅 En voi käsittää, että arpaonni suosii ja vielä näin mahtavassa arvonnassa! Kiitos mielettömästi, olen häkeltynyt.

  VastaaPoista
 2. Onnea! :)
  Ihanan näköisiä kukkakimppuja kuvissa muuten! Juhlapaikka on myös sangen kivannäköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan huikeita! Kannattaa tutustua Arteflosiin!

   Poista
 3. Onnea paljon vuoden vauvakuplalle :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa todella kivoilta pippaloilta! Ja se tunne kun vetäsee mekon päälle ja punaa huulet on todella mahtava!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!

Subscribe